De ZOespresZO fietskar

Omdat ik met de auto niet het hele park in kan, heb ik wat nieuws aan mijn arsenaal toegevoegd. De ZOespresZO fietskar. Als onderstel heb ik een viskar op marktplaats gescored. Deze was mooi zwaar uitgerust en een goede basis om de espressomachine op te plaatsen.

De uitdaging was om het gewicht zo laag mogelijk te brengen, daarom heb ik het topblad 12 cm verlaagt en op een houten frame gezet. Daarnaast heb ik de machine vastgezet, zodat deze niet kan gaan schuiven.

De onderdelen, gasfles, accu en pomp uit de auto heb ik over kunnen zetten, zodat ik dezelfde componenten heb. De laatste finishing touch was een luikje aan de voorkant zodat daar de koffie, kannetjes en melk kan neerzetten.

Natuurlijk moest het geheel nog in de juiste kleur, logo en belettering, maar met een, al zeg ik het zelf, geweldig resultaat. Het voordeel van de fietskar is dat ik op meer plekken kan komen en mensen direct kunnen zien wat ik aan het doen ben.

De ZOespresZO fietskar is ook te boeken op evenementen. De totale lengte is 2,10 meter en hij is 90 cm breed. Dit kan makkelijk in de achtertuin. Dus zoek je een barista voor een tuinfeest, beurs in de Jaarbeurs, Vleuten, De Meern, Vleuterweide, Terwijde, Leidsche Rijn, Oog in Al of Lombok dan is deze kar zeer geschikt