Timelight in nieuwe Bosch vaatwasmachine

Soms heb je van die momenten dat je zelfs op internet het antwoord niet kan vinden. Maar dat een simpele paperclip de oplossing biedt.

Onlangs hebben we een vaatwasmachine gekocht van Bosch. Door het verhoogde keukenblad paste er een XL vaatwasser in. Hier zit een Timelight indicator op om op de vloer aan te geven hoelang de vaatwasser nog moet lopen. Echter omdat de machine niet op de grond staat, staat de tijdaanduiding niet op de juiste plek.

Zoeken op internet leverde niets op. Het bekijken van de technische tekeningen gaf aan dat het een simpel spiegeltje was die op de grond projecteert. Deze is niet te verstellen, maar een simpele paperclip zorgde ervoor dat het spiegeltje net iets beter op de grond projecteert.

Kijk hier voor meer vaatwassers bij Coolblue.