ZOespresZO – Mobiele specialty koffiebar

Uw mobiele specialty koffiebar in Utrecht, Vleuten, De Meern en Leidsche Rijn sinds 22 november 2020. Vanaf mijn fietskar of vanuit de achterbak van een 100% elektrische Renault ZOE serveer ik de lekkerste espresso, koffie of cappuccino. Een echte koffie foodtruck in het klein.

Buurtcamping Hoge Woerd @Merel Goes Fotografie
Buurtcamping Hooge Woerd. (Foto: Merel Goes Fotografie)

Op 21 augustus sta ik weer in het Maximapark.

Vanaf 1 juni sta ik niet meer op de markt. Via een whatsapp groep kan je je abonneren op waar ik sta. Laat even weten via het contact formulier als ik je toe kan voegen.

Langs geweest? Laat hier je review achter.

Hieronder kan je mijn huidige locatie zien.

Vind je het leuk als ik als barista bij jou in de straat kom in de omgeving van De Meern, Vleuten, Papendorp, Rijnvliet, Strijkviertel, Utrecht, de Jaarbeurs, Harmelen, Montfoort of Leidsche Rijn of de espresso en cappuccino op jouw evenement, reünie, wandeltocht verzorg? Laat het me weten via het contactformulier. Kijk hier naar de mogelijkheden.

De koffiebonen zijn gebrand door wisselende koffiebranders. Bijvoorbeeld Zwarte Roes uit Hoorn, Single Estate uit Den Haag of Kinti Coffee uit De Meern. Zelf verse bonen proberen? Gebruik deze link voor een proefpakket van 3×150 gram of deze voor 4×250 gram van Zwarte Roes. Ook verkoop ik bonen vanuit mijn fietskar. De thee komt van WishTea. Zij gebruiken een deel van de winst om pakketten aan scholen en kinderdagverblijven uit te delen om kinderen bewust te maken wat pestgedrag met iemand doet.

Volg mij op instagram of facebook voor het laatste nieuws. Of kijk eens bij de Barista workshop. Hoe deze coffeetruck tot stand komt lees je in mijn blog.


  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vrachtwagen.

  KVK nr: 80584918
  BTW nr: NL002935611B46
  vrijgesteld van OB o.g.v. artikel 25 Wet OB

  Advertenties
  Proefpakket Specialty Coffee 30ML

  ..

  .

  zoekwoorden: www.zoespreszo.nl zoespresso espresso leidsche rijn barista