ZOespresZO – Mobiele specialty koffiebar

Uw mobiele specialty koffiebar met barista in Utrecht, Vleuten, De Meern en Leidsche Rijn sinds 22 november 2020. Vanaf mijn fietskar of vanuit de achterbak van een 100% elektrische Renault ZOE serveer ik de lekkerste espresso, koffie of cappuccino. Een echte koffie foodtruck in het klein.

Buurtcamping Hoge Woerd @Merel Goes Fotografie
Buurtcamping Hooge Woerd. (Foto: Merel Goes Fotografie)

Op zondag sta ik (bij goed weer) vaak bij de schaaktafels in de Japanse Tuin in het Maximapark.

Via een whatsapp groep kan je je abonneren op wanneer ik als barista op pad ga en waar ik sta. Laat even weten via het contact formulier als ik je toe kan voegen.

Langs geweest? Laat hier je review achter.

Fietskar in het Maximapark

Vind je het leuk als ik als barista bij jou in de straat kom in de omgeving van De Meern, Vleuten, Papendorp, Rijnvliet, Strijkviertel, Utrecht, de Jaarbeurs, Harmelen, Montfoort of Leidsche Rijn of de espresso en cappuccino op jouw evenement, reünie, wandeltocht verzorg? Laat het me weten via het contactformulier. Kijk hier naar de mogelijkheden.

Met de electrische fiets op weg naar de schaaktafels

De koffiebonen zijn gebrand door wisselende koffiebranders. Bijvoorbeeld Zwarte Roes uit Hoorn, Single Estate uit Den Haag of Kinti Coffee uit De Meern. Zelf verse bonen proberen? Gebruik deze link voor een proefpakket van 3×150 gram of deze voor 4×250 gram van Zwarte Roes. Ook verkoop ik bonen vanuit mijn fietskar. De thee komt van WishTea. Zij gebruiken een deel van de winst om pakketten aan scholen en kinderdagverblijven uit te delen om kinderen bewust te maken wat pestgedrag met iemand doet.

Volg mij op instagram of facebook voor het laatste nieuws. Of kijk eens bij de Barista workshop. Hoe deze coffeetruck tot stand komt lees je in mijn blog.

Heerlijke koffie bij de schaaktafels in het Maximapark. Foto door Jesús Medina Molina
De eerste klus als barista


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vlag.

    KVK nr: 80584918
    BTW nr: NL002935611B46
    vrijgesteld van OB o.g.v. artikel 25 Wet OB

    zoekwoorden: www.zoespreszo.nl zoespresso espresso leidsche rijn barista