ZOespresZO – Mobiele specialty koffiebar

Uw mobiele specialty koffiebar met barista in Utrecht, Vleuten, De Meern en Leidsche Rijn sinds 22 november 2020. Vanaf mijn blauwe fietskar of vanuit de achterbak van een 100% elektrische Renault ZOE serveer ik de lekkerste espresso, koffie of cappuccino. Een echte koffie foodtruck in het klein.

Buurtcamping Hoge Woerd @Merel Goes Fotografie
Buurtcamping Hooge Woerd. (Foto: Merel Goes Fotografie)

Op zondag sta ik (bij goed weer) vaak met mijn blauwe fietskar bij de schaaktafels in de Japanse Tuin in het Maximapark in Utrecht. Verder ben ik te boeken voor grote en ook kleine opdrachten.

Via een whatsapp groep kan je je abonneren op wanneer ik als barista op pad ga en waar ik sta. Laat even weten via het contact formulier als ik je toe kan voegen.

Langs geweest of mij ingehuurd? Laat hier je review achter.

Fietskar in het Maximapark

Vind je het leuk als ik als barista bij jou in de straat kom in de omgeving van De Meern, Vleuten, Papendorp, Rijnvliet, Strijkviertel, Utrecht, de Jaarbeurs, Harmelen, Montfoort of Leidsche Rijn of de espresso en cappuccino op jouw evenement, burendag, reünie of wandeltocht verzorg? Laat het me weten via het contactformulier. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Met de electrische fiets op weg naar de schaaktafels

De koffiebonen zijn gebrand door wisselende koffiebranders. Bijvoorbeeld Nordkapp Coffee uit Utrecht, Single Estate uit Den Haag of Kinti Coffee uit De Meern.

Volg mij op instagram of facebook voor het laatste nieuws. Of kijk eens bij de Barista workshop. Hoe deze coffeetruck tot stand komt lees je in mijn blog.

Heerlijke koffie bij de schaaktafels in het Maximapark. Foto door Jesús Medina Molina
De eerste klus als barista

Duurzaamheid

Natuurlijk kan het kopje duurzaamheid niet missen. Ik kom zo veel mogelijk op de fiets naar je toe met mijn fietskar. Bij slecht weer of grotere afstanden kom ik met de electrische auto. De koffie machine draait op gas zodat die warm is bij aankomst of als ik offline in het park sta. Bij een opdracht draai ik zoveel mogelijk op stroom. Dit is ook voor de veiligheid.

Mijn koffie komt bij specialty coffee branders (Nordkapp Coffee, Single Estate Coffee) vandaan en is zoveel mogelijk direct trade. Dit betekent dat de boer een zo eerlijk mogelijke prijs krijgt en er minder schakels in de keten zijn.

Mijn kopje zijn van rietsuiker en een dun laagje plastic (zodat ze niet doorlekken). Hergebruik van de beker wordt gestimuleerd en eigen bekers geaccepteerd. Daarnaast hebben we blauwe herbruikbare bekers die weer worden ingenomen en schoongemaakt. Bij grote klussen is het handig als er een mogelijkheid is om de bekers af te wassen.

De gewone koeienmelk is momenteel biologische melk van Zuivelrijck. Verder gebruik ik havermelk van Oatly of ook van Zuivelrijck. De chocolademelk is meestal van Chocomel, soms van Tony Chocolony of Zuivelrijck.

Heb je speciale wensen qua duurzaamheid. Laat het me weten.

Contactgegevens


Voor een offerte aanvraag stuur een mail naar info[at]koffiestrateeg.nl of bel 06 21 twee 78 nul 75 (whats app)


BTW nr: NL002935611B46, KVK nr: 80584918 (Koffiestrateeg / ZOespresZO / Worldmapofcoffee
vrijgesteld van OB o.g.v. artikel 25 Wet OB
Algemene voorwaarden

zoekwoorden: www.zoespreszo.nl zoespresso espresso leidsche rijn barista vleuten harmelen utrecht blauwe fietskar maximapark papendorp strijkviertel


    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van kopje.